eskisehir balikcilari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

                    

 

   Sık Kullanılanlara Ekle 

 

https://eseslibalikcilar.yetkin-forum.com/index.htm
sayın üyeler her girişinizde mümkünse alttaki linlere tıklayınız....teşekkürler

 

Site Ekle

 

Sunucu - Link Ekle - Sevgi Shop


Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Merhabalar
FIRINDA BALIK EmptySalı Şub. 26, 2013 4:32 am tarafından mb58

» tanışalım....
FIRINDA BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 9:20 am tarafından musty155

» Sarıyar organizasyonu (25 Eylül 2009)
FIRINDA BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:41 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Merhaba arkadaşlar
FIRINDA BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:33 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Kızılcaören Sazan avı 10-11 Temmuz
FIRINDA BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:31 am tarafından Mustafa DİNÇ

» AV DÖNÜŞÜ BİLGİ VE FOTOĞRAFLARINIZI PAYLAŞABİLECEĞİNİZ ALAN
FIRINDA BALIK EmptySalı Ağus. 03, 2010 6:36 am tarafından zirose26

» eskişehirdeki avlakların son durumu
FIRINDA BALIK EmptyPaz Mart 08, 2009 3:40 am tarafından poze74

» Eskişehirspor-Gaziantepspor:1-1
FIRINDA BALIK EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 9:38 am tarafından eses1965

» Şimdi destek zamanı
FIRINDA BALIK EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 2:56 am tarafından eses1965








FIRINDA BALIK

2 posters

Aşağa gitmek

FIRINDA BALIK Empty FIRINDA BALIK

Mesaj  melih26 Çarş. Tem. 16, 2008 12:50 pm

Kefal, Palamut


Malzemeler ; 4 kişi için
Pulları kazınmış, içi temizlenmiş balıklar 2 cm kalınlığında halkalar şeklinde kesilir ve fırın tepsisine sıralanır.

Tavaya, ince yarımay şeklinde kesilmiş soğanlar konularak, ½ fincan zeytinyağında hafifçe pembeleştirilir. Üstüne küçük küçük doğranmış domatesler ilave edilir. 5 dakika kadar kavrulduktan sonra üzerine su, sarımsak, karabiber, tuz, yarım limonun suyu ve kalan 1 fincan zeytinyağ konularak 15-20 dakika kadar daha pişirilir.

Bu karışım, tepsideki balıkların üstüne ilave edilir. Üstüne ince kıyılmış maydanoz ve ince ince kesilmiş yarım limon dilimleri yerleştirilir ve kızgın fırında 25-30 dakika pişirilir.

1 Kg Balık

1,5 kahve fincanı ZeytinYağ

1 adet Limon

2 orta boy Kuru Soğan

3 orta boy Domates

3 diş Sarımsak

1 bardak Su

1 demet maydanoz

Tuz, Karabiber



FIRINDA BALIK 332576526_434b081bc4
melih26
melih26
prof.dr
prof.dr

Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 29

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

FIRINDA BALIK Empty Geri: FIRINDA BALIK

Mesaj  eseslisemih26 Çarş. Tem. 23, 2008 7:34 am

ellerine sağlık tadı nasıl oluyo güzelmi
eseslisemih26
eseslisemih26
profesör
profesör

Mesaj Sayısı : 100
Kayıt tarihi : 19/07/08
Yaş : 32
Nerden : eskişehir

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz