Sunucu - Link Ekle - Sevgi Shop
::ESKİSEHİRDEKİ OTELLER
::ESKİSEHİRDEKİ HASTANELER
::SSK Hizmet Dökümü
::İnternet Vergi Dairesi
::Motorlu Taşıtlar Vergisi
::Telefon Rehberi
::ÖSYM Sınav Sonuçları
::KPSS Sonuçları
::KPDS Sonuçları
::Diğer Sınav Sonuçları
::ÖSYM Sınav Takvimi
::Milli Eğitim Bakanlığı
::Üniversiteler
::Sağlık Bakanlığı
::Emekli Sandığı
::Ssk
::Adalet Bakanlığı
::Emniyet Genel Müdürlüğü
::Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
::Bakanlıklar
::Valilikler
::Belediyeler
::Kaymakamlıklar
::Silahlı Kuvvetler
::Sivil Toplum
::Elçilik - Konsolosluklar
::Avrupa Birliği
::K.K.T.C.
::Turizm
::Son Depremler
HAMSİ TAVA
HAMSİ TAVA
• 1 kg hamsi
• ½ çay bardağı sıvıyağ
• Mısır unu
• Tuz
• Karabiber
HAZIRLANIŞI:
Hamsileri ayıkladıktan sonra güzelce yıkayın. Mısır ununu tuz ve karabiberle karıştırın. Suları iyice süzdükten sonra hamsileri alarak mısır ununa batırın. Tavaya yağ koyun ve mısır ununa batırdığınız hamsileri kuyrukları tavanın ortasına bakacak şekilde daire olarak dizin. Orta ateşte 6-7 dakika kadar kızarttıktan sonra bir tabak yardımıyla çevirip diğer yüzlerini de kızartın ve servis yapın.
melih26- prof.dr
- Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 29
Salı Şub. 26, 2013 4:32 am tarafından mb58
» tanışalım....
Ptsi Kas. 01, 2010 9:20 am tarafından musty155
» Sarıyar organizasyonu (25 Eylül 2009)
Ptsi Kas. 01, 2010 3:41 am tarafından Mustafa DİNÇ
» Merhaba arkadaşlar
Ptsi Kas. 01, 2010 3:33 am tarafından Mustafa DİNÇ
» Kızılcaören Sazan avı 10-11 Temmuz
Ptsi Kas. 01, 2010 3:31 am tarafından Mustafa DİNÇ
» AV DÖNÜŞÜ BİLGİ VE FOTOĞRAFLARINIZI PAYLAŞABİLECEĞİNİZ ALAN
Salı Ağus. 03, 2010 6:36 am tarafından zirose26
» eskişehirdeki avlakların son durumu
Paz Mart 08, 2009 3:40 am tarafından poze74
» Eskişehirspor-Gaziantepspor:1-1
C.tesi Ocak 24, 2009 9:38 am tarafından eses1965
» Şimdi destek zamanı
C.tesi Ocak 24, 2009 2:56 am tarafından eses1965