eskisehir balikcilari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

                    

 

   Sık Kullanılanlara Ekle 

 

https://eseslibalikcilar.yetkin-forum.com/index.htm
sayın üyeler her girişinizde mümkünse alttaki linlere tıklayınız....teşekkürler

 

Site Ekle

 

Sunucu - Link Ekle - Sevgi Shop


Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Merhabalar
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptySalı Şub. 26, 2013 4:32 am tarafından mb58

» tanışalım....
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 9:20 am tarafından musty155

» Sarıyar organizasyonu (25 Eylül 2009)
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:41 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Merhaba arkadaşlar
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:33 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Kızılcaören Sazan avı 10-11 Temmuz
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:31 am tarafından Mustafa DİNÇ

» AV DÖNÜŞÜ BİLGİ VE FOTOĞRAFLARINIZI PAYLAŞABİLECEĞİNİZ ALAN
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptySalı Ağus. 03, 2010 6:36 am tarafından zirose26

» eskişehirdeki avlakların son durumu
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptyPaz Mart 08, 2009 3:40 am tarafından poze74

» Eskişehirspor-Gaziantepspor:1-1
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 9:38 am tarafından eses1965

» Şimdi destek zamanı
FIRINDA SEBZELİ ALABALIK EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 2:56 am tarafından eses1965








FIRINDA SEBZELİ ALABALIK

Aşağa gitmek

FIRINDA SEBZELİ ALABALIK Empty FIRINDA SEBZELİ ALABALIK

Mesaj  melih26 Çarş. Tem. 16, 2008 1:02 pm

Malzemeler ; 4 kişi için
Alabalıkların pullarını temizleyip, fileto halinde hazırlayın. Hiçbir kılçık kalmamasını kontrol edin.

Sarımsak, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırın ve bu karışımı filetoların her yerine sürün.

Fırını 200º ısıtın. Tavaya tereyağ ve 1 kaşık sıvı yağ koyup, pırasaları sote edin. İçine kekiği de ilave ederek 5 dakika pişirin. Üzerine halka halka kesilmiş biberleri koyun ve 2-3 dakika daha pişirin. Üstüne ince ince kesilmiş pazı ya da ıspanakları ekleyin 6-7 dakika daha pişirin. Üstüne ufalanmış ekmekleri katın, karıştırıp ateşten indirin.

Balık filetolarını ikişer ikişer ayırın. Yağlanmış fırın kabına önce bir fileto koyup üstüne kaşıkla malzemeyi koyup, sonra diğer bir parçayı üstüne koyun. Kalan yağı da balıkların üstüne sürün.

Fırında 25-30 dakika kadar pişirin.

1 Kg Alabalık Balık

1 adet Pırasa

1 adet Dolmalık Biber (mümkünse kırmızı ya da sarı)

200 gr Pazı (ya da Ispanak)

2 ekmek diliminin içi

2 diş Sarımsak

2 yemek kaşığı Limon Suyu

2 yemek kaşığı Tereyağ

2 yemek kaşığı Sıvı Yağ

Tuz, Karabiber, Kekik

Sıcak servis yapın

Afiyet olsun......

FIRINDA SEBZELİ ALABALIK 41799c3f7a499
melih26
melih26
prof.dr
prof.dr

Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 29

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz