eskisehir balikcilari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

                    

 

   Sık Kullanılanlara Ekle 

 

https://eseslibalikcilar.yetkin-forum.com/index.htm
sayın üyeler her girişinizde mümkünse alttaki linlere tıklayınız....teşekkürler

 

Site Ekle

 

Sunucu - Link Ekle - Sevgi Shop


Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Merhabalar
GÜVEÇTE BALIK EmptySalı Şub. 26, 2013 4:32 am tarafından mb58

» tanışalım....
GÜVEÇTE BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 9:20 am tarafından musty155

» Sarıyar organizasyonu (25 Eylül 2009)
GÜVEÇTE BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:41 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Merhaba arkadaşlar
GÜVEÇTE BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:33 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Kızılcaören Sazan avı 10-11 Temmuz
GÜVEÇTE BALIK EmptyPtsi Kas. 01, 2010 3:31 am tarafından Mustafa DİNÇ

» AV DÖNÜŞÜ BİLGİ VE FOTOĞRAFLARINIZI PAYLAŞABİLECEĞİNİZ ALAN
GÜVEÇTE BALIK EmptySalı Ağus. 03, 2010 6:36 am tarafından zirose26

» eskişehirdeki avlakların son durumu
GÜVEÇTE BALIK EmptyPaz Mart 08, 2009 3:40 am tarafından poze74

» Eskişehirspor-Gaziantepspor:1-1
GÜVEÇTE BALIK EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 9:38 am tarafından eses1965

» Şimdi destek zamanı
GÜVEÇTE BALIK EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 2:56 am tarafından eses1965








GÜVEÇTE BALIK

3 posters

Aşağa gitmek

GÜVEÇTE BALIK Empty GÜVEÇTE BALIK

Mesaj  melih26 Perş. Tem. 17, 2008 5:38 am

MALZEMELER:
• 5 adet orta boy Levrek
• 2 adet Patates
• 1 adet Soğan
• 7 adet Defne Yaprağı
• 3-4 diş Sarımsak
• 1,5 adet Limon
• 1 çay bardağı Sıvıyağ
• 2 çay kaşığı Karabiber
• 2 çay kaşığı Tuz

HAZIRLANIŞI:
Lüferleri bıçakla kılçıklarına değecek şekilde paralel olarak çizin. Bir kapta sıvı yağı, dövülmüş sarımsakları, baharatları, iki adet defne yaprağını ve yarım limon suyunu iyice çırparak yoğun bir kıvam haline getirin. Çizmiş olduğunuz balıkları bu sosun içinde 1 saat kadar bekletin. Balıklara tat vermesi için güvecin iç kısmına defne yapraklarını dizin. Üzerlerine levrekleri yerleştirin. Aralarına piyazlık doğranmış soğanları, ince uzun şeritler halindeki patates çubuklarını, domates ve limon dilimlerini serpiştirin. Önceden ısıtılmış fırında 175 derecede pişirip servis yapın.

GÜVEÇTE BALIK Guvecte-balik-226
melih26
melih26
prof.dr
prof.dr

Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 29

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

GÜVEÇTE BALIK Empty Geri: GÜVEÇTE BALIK

Mesaj  ayberk228 Paz Tem. 20, 2008 5:45 am

oohhh acıktım valla okuyunca I love you
ayberk228
ayberk228
araştırma görevlisi
araştırma görevlisi

Mesaj Sayısı : 17
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 33
Nerden : numaralı tribün

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

GÜVEÇTE BALIK Empty Geri: GÜVEÇTE BALIK

Mesaj  eseslisemih26 Çarş. Tem. 23, 2008 7:34 am

ellerine sağlık tadı nasıl oluyo güzelmi
eseslisemih26
eseslisemih26
profesör
profesör

Mesaj Sayısı : 100
Kayıt tarihi : 19/07/08
Yaş : 32
Nerden : eskişehir

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz